Wij zoeken personeel voor ons restaurant, lees hier meer over

Zoekt u een restaurant dichtbij Centraal station Utrecht?

Bent u dichtbij centraal station Utrecht en heeft u behoefte om te dineren? Dan is restaurant de Veiling een uitstekende keuze om te gaan dineren. 

5 minuten lopen van centraal station naar ons restaurant

Restaurant de Veiling is dichtbij het Centraal station van Utrecht, vanaf  centraal station Utrecht is het ongeveer 5 minuten lopen.

U volgt vanaf het Beatrixtheater linksaf de Croeselaan, voorbij het nieuwe hoofdkantoor van de Rabobank tot de stoplichten.
Hier gaat u rechtsaf de Van Zijstweg op.
U neemt de tweede afslag links de Veilinghavenkade op.
Na 200 meter aan uw linkerhand, op de hoek van het appartementencomplex is de Veiling gevestigd.

 

Van plan om met de trein naar Utrecht te komen? Bekijk hier de storingen van de NS.

 

Zomers op het zonnige terras

Ons restaurant in Utrecht is gelegen aan de haven van Utrecht, naast de jaarbeurs en op steenworpafstand van het Beatrixtheater, het centraal station Utrecht en het centrum.

De naam heeft alles met de historie van de locatie te maken. Een groot deel van de 20e eeuw stonden aan deze binnenhaven grote hallen voor de groente –en fruitveiling van Utrecht. Vanaf hier werden de producten per spoor verspreid. De voormalige veilinghaven is vergroot en nu ingericht als historische haven. Voor ons reden om onze naam te verbinden aan de historie van deze plek.

U kunt bij ons genieten van een geweldig uitzicht op deze bijzondere en mooie plek. Onder genot van heerlijke Italiaanse gerechten en wijnen, in een warme en gezellige entourage!

Ons royale terras is heel zonnig en  is direct aan het water. Wat is er nu meer ontspannen dan hier genieten van een drankje, een lunch of een diner.

 

Bekijk de menukaarten   Reserveer een tafel