Bierpakket: leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Heerlijk: even een biertje na een drukke werkdag. Of gewoon omdat u er even zin in had. Zo denken er veel over. Heeft u dan wel eens gedacht aan een bierpakket? Waarschijnlijk wel, en dan om een ander cadeau te geven. U kunt daar inderdaad eigenlijk niet de plank mee mis slaan. Iedere bierliefhebber zal dat absoluut waarderen. Maar ook leuk is om een dergelijk pakket voor u zelf te kopen natuurlijk.

Bierpakket online bestellen

Voor het bestellen van een bierpakket hoeft u de deur niet uit. Verschillende online slijterijen bieden hun voorraad ook gewoon online aan. En u heeft meteen in één oogopslag duidelijk hoeveel aanbod er is. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een samengesteld pakket, mooi verpakt in een houten krat. Of in een giftset met de nodige versnaperingen erbij. Of u kiest er voor een bierpakket zelf samen te stellen.

En het leuke is: dat hoeft niet alleen bier te zijn. Kies bijvoorbeeld uit een pakket met verschillende speciaalbieren met accessoires als een dienblad, een flesopener en/of bierviltjes. Of doe er nog een beerbucket bij. Want een pilsje is immers echt genieten als het ijs- en ijskoud is.

Wilt u gewoon gaan voor gemak? Dan zijn er ook bierpakketten waarin verschillende exemplaren van hetzelfde bier zitten. Bijvoorbeeld van één brouwerij. Of alleen blond bier of herfstbok. Er is inderdaad heel wat te kiezen.

Een pakket met alleen maar speciaalbieren

Steeds vaker komen er ambachtelijke brouwerijen op het toneel. Elk proberen zij zo hun eigen, karakteristieke smaak te ontwikkelen. Soms zijn dat brouwerijen die nog redelijk onbekend zijn omdat ze misschien net zijn begonnen. Maar ook die al een naam hebben opgebouwd. Omdat ze al eeuwen bestaan. Een bekende is natuurlijk Bavaria, een naam die al sinds de 17e eeuw bestaat.

Nederlandse en Belgische bieren zijn de meest bekende speciaalbieren. Vooral in België kwamen er al snel diverse brouwerijen om elk een eigen unieke smaak op de markt te brengen. En nog steeds is België de plek waar ongelooflijk veel lekker bier wordt gemaakt en vloeit. Goed voorbeeld daarvan is het Belgische abdijbier Affligem, wat dan wel weer onderdeel van het Nederlandse Heineken is. Maar andere landen volgen ook, en dus kunt u naar hartelust shoppen voor de lekkerste speciaalbieren en speciaalbierpakketten.

Een bierpakket om uzelf cadeau te geven

Bierliefhebbers doet u er dus een groot plezier mee om een bierpakket cadeau te geven. Maar wie zegt dat dergelijke pakketten alleen leuk zijn om te geven? Trakteer uzelf op een bierpakket met leuke accessoires als een barmat of een afschuimspatel. Misschien zijn er een aantal bieren die u nog niet eerder heeft gezien. Een mooie manier om zelf nieuwe bieren / speciaalbieren te ontdekken. U kunt uiteraard ook altijd wat vrienden uitnodigen.

Bezorging bierpakket

Snelle bezorging van uw bierpakket

Zoals gezegd hoeft u niet de deur uit om een pakket met fijne bieren samen te stellen en te bestellen. Ook niet als u morgen al wilt genieten van een pilsje. Vele webshops die de mooiste dranken verkopen, waaronder ook (speciaal)bier, bieden een snelle levering. Zo snel dat u morgen al uw favoriete biertje kunt tappen.