The Bastard accessoires voor een geslaagde BBQ party

The Bastard is een populair merk onder BBQ-liefhebbers. De keramische BBQ’s van dit merk zijn van hoge kwaliteit en bieden vele mogelijkheden voor het bereiden van verschillende soorten gerechten. Maar wat maakt The Bastard BBQ’s echt compleet? De accessoires! In dit artikel bespreken we enkele van de beste The Bastard accessoires voor een geslaagde BBQ party.

1. Gietijzeren rooster

Het gietijzeren rooster van The Bastard is ideaal voor het bereiden van steaks en andere vleesgerechten. Dit rooster geeft een mooie grillstreep aan het vlees en zorgt ervoor dat het vlees mooi bruin wordt. Bovendien houdt het gietijzeren rooster de warmte goed vast, waardoor het vlees gelijkmatig gaart.

2. Pizzasteen

Met de pizzasteen van The Bastard maak je de lekkerste pizza’s op de BBQ. Deze steen is geschikt voor het bakken van pizza’s, maar kan ook worden gebruikt voor het bereiden van brood en andere gerechten. De steen zorgt voor een knapperige bodem en een heerlijke smaak.

3. Plate setter

De plate setter van The Bastard is een onmisbaar accessoire voor het bereiden van indirecte gerechten. Met de plate setter creƫer je een indirecte zone op de BBQ, waardoor je bijvoorbeeld een hele kip of een groot stuk vlees langzaam en gelijkmatig kunt garen. De platte setter kan ook worden gebruikt als deflector, waardoor de hitte van de kolen niet direct op het gerecht komt.

4. Thermometer

Een goede thermometer is essentieel voor het bereiden van de perfecte BBQ gerechten. The Bastard biedt verschillende soorten thermometers, van insteek- tot draadloze thermometers. Met een thermometer meet je eenvoudig de kerntemperatuur van het gerecht en weet je precies wanneer het gaar is.

5. Grillmand

Met een grillmand van The Bastard bereid je eenvoudig groenten en kleine stukjes vlees of vis op de BBQ. De mandjes zijn gemaakt van RVS en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

6. Aslade

De aslade van The Bastard is een handig accessoire waarmee je de as eenvoudig uit de BBQ kunt verwijderen. Dit scheelt een hoop gedoe en maakt het schoonmaken van de BBQ een stuk gemakkelijker.

7. Tangen en spatels

Een goede tang en spatel mogen natuurlijk niet ontbreken bij het BBQ’en. The Bastard biedt verschillende soorten tangen en spatels, van basic tot luxe uitvoeringen. Kies een tang en spatel die bij jouw BBQ-stijl passen en maak het BBQ’en nog leuker en gemakkelijker.

Kortom, The Bastard accessoires zijn onmisbaar voor een geslaagde BBQ party. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde grillmeester, er is altijd wel een accessoire dat bij jou past. De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruik van deze accessoires zorgt ervoor dat je nog meer kunt genieten van het BBQ’en. Investeer in een paar kwalitatief goede accessoires en verras jezelf en je gasten met de meest heerlijke en bijzondere gerechten.