Het gemak van online vlees bestellen

In Nederland vindt er momenteel een opmars plaats van online slagers. Zo wordt bijvoorbeeld suddervlees en spareribs tegenwoordig massaal online besteld. In de komende kerstperiode wordt er een zelfs record aan bestellingen verwacht bij de online slagers.

Trend: Vlees rechtstreeks van de boer

Een belangrijke trend is dat consumenten rechtstreeks bij de boer hun vlees inkopen. Het lekkerste vlees van de koe, het varken, lam of de kip koop je nu heel transparant in bij de boer. Het voordeel voor jou als consument is dat je vlees koopt van dieren met een goed leven. Het resulteert in een eerlijke prijs voor de boer en voor jou als consument. Koopeenkoe.nl (tegenwoordig bekend als Grutto) is zo’n aanbieder van vlees rechtstreeks van de boer.

  • Pakketten met vlees van de koe, varken, lam, wild, kalkoen.
  • Traceerbaar vlees, je weet wat je eet.
  • 100% natuurlijk en onbewerkt.
  • De dieren hebben altijd een goed leven gehad.
  • Het vlees past eenvoudig in een vriezer lade.
  • Via Maaltijdbox.org kan je Grutto met korting proberen.

Gemak van online bestellen: ook bij slagers

De mogelijkheden van het online bestellen van goederen neemt met de dag toe. Het gemak van thuis bestellen is voor veel mensen een reden om niet meer naar de winkel gaan. Ook online slagers profiteren van deze trend. Zij geven mensen de mogelijkheid om al hun spareribs en ander vlees online te bestellen. Binnen een handomdraai bestellen consumenten hun gewenste vleesgerecht online, voor bijvoorbeeld een verjaardag, feestdag of gewoon een gezellig samenzijn.

Kerst 2020: nieuw record aan online besteld vlees?

Door de opmars van online slagers is de verwachting dat tijdens de komende kerstdagen meer online besteld vlees wordt geleverd dan ooit tevoren. Zo zijn er al veel liefhebbers die ook tijdens de winter niet alleen suddervlees, maar ook spareribs bereiden. Waar in de voorgaande jaren iedereen nog stond te dringen bij de slagerijen en supermarkten, is de verwachting dat consumenten deze winter hun vlees massaal online zullen bestellen. Waarom zou je immers in de rij gaan staan, als je online alles kunt bestellen wat je lekker vindt?

Kosten wegen niet op tegen gemak

Het online bestellen van vlees biedt de klant meer keuze en meer gemak. Bovendien is al het vlees

precies op de gewenste datum te leveren. Voor een leeg schap bij de supermarkt of teleurgesteld worden door de slager is voorgoed verleden tijd. Online slagerijen hebben de informatievoorziening ook steeds beter geregeld. Duidelijke foto’s en een goede omschrijving inclusief bereidingstips maken het de consument een stuk gemakkelijker. Zeker in deze tijd waar we de reisbewegingen en contactmomenten proberen terug te dringen is vlees kopen via internet dus een uitstekend idee.