Dit heb je nodig om je eigen TO GO kraampje te openen

De horeca is nog steeds dicht en het gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat onze cafés en restaurants open gaan. Daarom wil je waarschijnlijk een To Go kraampje openen, zodat je toch nog iets kunt doen. In dit artikel leggen we je uit wat je nodig hebt voor het openen van zo’n kraampje.

Het openen van een To Go kraampje is gemakkelijk, maar je hebt er wel een aantal spullen voor nodig. Die sommen we hieronder voor je op, maar het is ook handig om te weten waar je deze kunt kopen. Veel van de spullen zijn makkelijk te krijgen, via bijvoorbeeld www.horecawebstore.nl

Papieren bekertjes

Wanneer je koffie, thee of andere warme dranken wilt verkopen, zijn papieren bekertjes een must. Je kunt zo gemakkelijk dranken inschenken voor je gasten, zodat zij deze goed mee kunnen nemen. De papieren bekertjes zijn stevig en houden het vocht goed vast. Ga voor een lekkere glühwein of een warme chocolademelk met slagroom.

Papieren bordjes, bakjes en servetten

Als je goede papieren bordjes, bakjes en servetten hebt, kun je makkelijk snacks en ander eten verkopen. Zo hoef je je niet te beperken tot een aantal warme dranken en kunnen je gasten genieten van warme broodjes, wafels, koeken en meer. Wil je je klanten echt verleiden? Koop dan ook bijvoorbeeld een wafelijzer en bak de wafels vers op bestelling. Zo kun je met de heerlijke geur van verse wafels klanten lokken.

Thermoskan of warmteketel

Om de koffie, glühwein en andere warme dranken goed warm te houden, is het handig om gebruik te maken van een thermoskan of een warmteketel. Zo kun je je klanten echt warme dranken schenken en kunnen zij heerlijk opwarmen tijdens de koude winterdagen.

Vitrine

Een vitrine is handig om weg te zetten, zo kunnen je klanten direct zien wat je allemaal hebt aan te bieden. Zet hier je lekkerste taarten, broodjes en zoetigheden in, zodat je klanten zeker honger krijgen.