XXLHoreca: de nummer 1 horeca outlet!

De prijs van de reguliere producten van XXLhoreca is concurrerend. Maar XXLhoreca heeft ook een horeca outlet. Hier zijn de producten nog goedkoper en hebben ze de kwaliteit die je van hen gewend bent. De export omvat producten waarvan de prijzen om verschillende redenen sterk zijn verlaagd. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van modellen, items uit oude collecties of overige producten. Daarom betekent de export van de horeca dat u exquise goederen van vele merken (zoals Bartscher en Saro) tegen veel lagere prijzen kunt bestellen! Dit is ook de service van XXLhoreca!

Horeca outlet artikelen van XXLhoreca

Onze horeca outlet artikelen zijn ideaal wanneer u graag wilt besparen op prijs, maar niet op kwaliteit. Zeker voor beginnende horecaondernemers is dit perfect. De horeca outlet afdeling van XXLhoreca is in ieder geval divers. Op die manier vindt u vast en zeker wat u zoekt. Van koelkasten tot slowcookers, en echte horeca broodroosters. Uiteenlopende artikelen die flink in prijs zijn verlaagd. En maakt u zich vooral geen zorgen: outlet betekent niet dat de artikelen iets mankeert. Kwaliteit is nog steeds gegarandeerd bij XXLhoreca. Hier kunt u altijd op rekenen, ook bij outlet horecaproducten. In het aanbod kunt u eenvoudig filteren op merk of prijs.

Horeca outlet apparaten

Heteluchtovens worden in een professionele keuken doorgaans elke dag gebruikt. Bij XXLhoreca kiest uit diverse A-merken elektrische convectieovens en een ruim aanbod heteluchtovens met stoomfunctie of vochtinjectie. Convectieovens van XXLhoreca werken net als de klassieke gasovens door verwarming van de boven- en onderwand. Afhankelijk van het gebruik en de voor te bereiden gerechten kan uit deze twee hoofdtypen heteluchtovens een keuze worden gemaakt. En net als een heteluchtoven is een contactgrill bijvoorbeeld ook een handig apparaat om in huis te hebben, of u nu in een flinke hotelkeuken aan het koken bent of in uw eigen keuken thuis.